굴비구이

페이지 정보

profile_image
작성자초보와 조회 1회 작성일 2020-09-23 23:22:31 댓글 0

본문

Grilled yellow corvina (Gulbi-gui: 굴비구이)

Today I'll show you how to make a traditional Korean table setting with gulbi-gui (굴비구이) grilled salted and dried yellow corvina.
Full recipe \u0026 details: http://www.maangchi.com/ingredient/gulbi
Other dishes in this video: Traditional cabbage kimchi http://www.maangchi.com/recipe/tongbaechu-kimchi
mustard green kimchi,
steamed eggs in an earthenware bowl,
http://www.maangchi.com/recipe/ttukbaegi-gyeranjjim
braised soybeans
http://www.maangchi.com/recipe/kongjorim
braised dried sweet potato stems (in my cookbook)
with multigrain rice
http://www.maangchi.com/recipe/multigrain-rice
and beef and radish soup
http://www.maangchi.com/recipe/soegogi-muguk
Smita : Omo you are such a beautiful person, you got me in tears when you explained how to feed a baby Such a motherly figure you are!! I wish I can meet you!! I live near by actually
Sherman Brown : Maangchi, is deep frying better (crunchier) than pan frying corvina
Purnima Chowdhury : My mouth is watering already even though I'm....sadly.... Vegetarian
Melisa Tjiputra : I think i saw this Corniva Fish dish in Reply 1988 episode 3/4. They said its an expensive fish, but i dont know what is it about this fish
Sam Minho : Do the fish taste good bcz they usually don't add any salt or other spices. Just wanna know who tried this recipe plz....
Sam Minho : I'm here after seeing this fish item in kdrama reply 1988. They were eating this fish so deliciously man!
Mubin Mr : i simply like your style of english..... you are so cool ....... your videos are super good.... very much encouraging to cook korean food.....
Cesar Baluyot : You always make me hungry
crip tions : Mangchi we eat fried fish in kolkata too to eat with rice and dal.and i too eat the head total.i also chew the centre bone of the fish.very tasty.love your videos.
Svaishnavi Vaishu : Love from tamilnadu... Love u lots maaangchi ..i am addicted to your speech.. It is really nyzzzzz

굴비손질법과 굴비맛있게 굽는법

굴비손질법
지느러미제거-비늘제거-헹구기-물기제거

굴비맛있게굽는방법
후라이팬에 식용유 두르고 뚜껑닫고 3분씩 4회 굽기

너무 많이 뒤집으면 굴비가 흐트러지니 3분씩 4번만 뒤집어주세욘^^
이재영 : 자세한설명유익해요
감사혀요
완두콩 : 굴비 처음 구워봐서 난감했는데 유용한 팁이네여
유토피아 : ㅎ 이뻐서 무조건 구독과/좋아요 한다 ㅋㅋㅋ
00 kim : 별 특별한 방법이나 인는줄...쩝

#황금레시피@보리굴비구이.#보리굴비 #맛있게 굽는 #비밀공개.

오늘도 일산할머니를 찾아 주신 님들 고맙습니다
보리굴비를 맛있게 굽는 비밀은...
별것은 아니지만 님들과 함께 하고 싶습니다.
lee운수대통할나 : 쪄서 다시 굽는건 왜 인가요?
델리웨어 : 녹차물에 밥을 말아서 보리굴비 한점 올리면 맛있겠어요 손질법까지 잘 알고 갑니다^^
우리말한자공부가족채널 : 목요일 멋지게 마무리 하시고, 내일 금요일 더 충만하게 보내세요, 맛난 보리굴비 구이 즐감하네요
Travel TV배짱부부 : 보리굴비 좋아요.^^
굴비 먹어본게 언제던가..
손이 많이가서 사먹는걸로..^^
ᄅᄅᄅ : 목소리도 부드러우시고 자세히 설명해주시는거 너무 좋아요ㅠ 굴비 내장 빼는거 잘배웠습니다~^^
효남HYONAM TV : 노릇노릇 잘 구워진 밥 도둑 보리 굴비!
풀청으로 응원합니다
기타와소나무TV guita & sonamu tv : 좋아요130
일산할머니님 방갑습니다~
실방타고 왓어여
쌀뜨물에 소주넣고
30분정도 담그고
비늘 지느러미 내장등을
손질한후 한번 쪄서 구워준다..
와~ 보리굴비 맛나겟어여
먹는것도 좀보여주시지.ㅎ
선물3종세트 두고 갈께요
항상 건강하세여~^^
런던 한나 : 전 보리 굴비가 뭔지 몰라요 그냥 다 굴비인줄 아는 바보예요
오브로그 ove vlog : 와..보리굴비... 오랜만에 굴비땡기는 영상이네용ㅎㅎ
Hamo Legenda : LIKEED :) ;)

... 

#굴비구이

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

전체 1,474건 1 페이지
게시물 검색
Copyright © www.monofitness1.co.kr. All rights reserved.  Contact : help@oxmail.xyz